Facebook stuff

Școală de programare online pentru copii și adolescenți.
Înveți cum să înveți eficient și cu plăcere,  folosind metode inovative din neuroștiință.
Soft skills si tech skills intr-un singur combo, metodologia comisiei europene.
Mentori pasionați, cu experiență pedagogică internațională.


Tabere  agileroo


Mentorii de la agileroo

Mentorii agileroo sunt acreditați de experiența internațională din industria de tehnologia informației, pregătirea pedagogică si vocația comunitară. 

Mentori cu experiență, diplome la final.

Mentorii nostri au experiență de lucru cu copiii, misiunea lor este de a-i ajuta pe copii să aibă încredere în ei înșiși.
Copiilor li se explică cum poate fi folosită tehnologia in lumea reală, cum pot să își exprime creativitatea cu ajutorul tehnologiei, cum pot colabora în proiecte comune.
Școala oferă resurse pentru pentru a ajuta copiii să continue să-și dezvolte abilitățile chiar și după ce termină cursurile.

Se oferă diplome la final.

Curriculum modular, prezentări de proiecte.

  La cursurile pentru începători se învață principii de bază ale programării, algoritmi simpli, se scriu primele mici programe și jocuri. 
Cursurile de intermediari/avansați introduc concepte mai avansate, se face cunoștința cu programarea orientată obiect -  cursanții creaza propriile jocuri si aplicații.
Propunem cicluri de învățare, cursurile sunt modulare, un student poate sa parcurgă câte cursuri dorește, există o continuitate in procesul de învățare - poți petrece în școală de la 3 luni la 4 ani. 

Cum alegi o școală de programare

Uită-te cu atenție la 2 aspecte principale: cine sunt fondatorii și cine sunt mentorii. Incearcă sa le găsești profilul pe linkedin, prezența pe rețelele sociale.
Uită-te la cost: multe școli propun sesiuni de 60 sau de 90 de minute la prețul pe care noi il propunem pentru 2 ore.
Uită-te la ce oferă unic școala: la agileroo, fiecare curs se finalizeaza cu prezentarea unui proiect unde se aplică noțiunile învățate și la care se lucrează in echipă de-a lungul cursului.  Este un aspect important al procesului de învățare, specific doar școlii noastre.

 

Ce spun părinții

 
Vrei să te înscrii, dar nu știi ce să alegi? Sună la 0775505101 și te ajutăm. 


Lasă-ne datele de contact în formularul de mai jos. Investește acum în viitorul tău!

De îndată ce primim e-mailul tău, vei fi contactat pentru o întâlnire online unde vei fi evaluat gratuit și îți vom sugera cursul optim cu care sa începi călatoria ta în lumea programării.

De asemenea, după ce completezi acest formular, vei participa automat la o tombolă unde poți să câștigi un laptop Lenovo.

Nu rata această oportunitate unică. 
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
Pentru a trimite mesajul este necesara bifarea acestui camp.
Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.