Facebook stuff

Școală de programare online pentru copii și adolescenți.
Învață cum să înveți eficient și cu plăcere,  folosind metode inovative din neuroștiință.
Programează jocuri - dezvoltă simultan gandirea analitica și creativitatea.
Mentori pasionați, cu experiență pedagogică internațională.


Tabere  agileroo


Mentorii de la agileroo

Mentorii agileroo sunt acreditați de experiența internațională din industria de tehnologia informației, pregătirea pedagogică si vocația comunitară. 

Mentori cu experiență, diplome la final.

Mentorii nostri au experiență de lucru cu copiii, misiunea lor este de a-i ajuta pe copii să aibă încredere în ei înșiși.
Copiilor li se explică cum poate fi folosită tehnologia in lumea reală, cum pot să își exprime creativitatea cu ajutorul tehnologiei, cum pot colabora în proiecte comune.
Școala oferă resurse pentru pentru a ajuta copiii să continue să-și dezvolte abilitățile chiar și după ce termină cursurile.

Se oferă diplome la final.

Curriculum modular, prezentări de proiecte.

  La cursurile pentru începători se învață principii de bază ale programării, algoritmi simpli, se scriu primele mici programe și jocuri. 
Cursurile de intermediari/avansați introduc concepte mai avansate, se face cunoștința cu programarea orientată obiect -  cursanții creaza propriile jocuri si aplicații.
Propunem cicluri de învățare, cursurile sunt modulare, un student poate sa parcurgă câte cursuri dorește, există o continuitate in procesul de învățare - poți petrece în școală de la 3 luni la 4 ani. 

Cum alegi o școală de programare

Uită-te cu atenție la 2 aspecte principale: cine sunt fondatorii și cine sunt mentorii. Incearcă sa le găsești profilul pe linkedin, prezența pe rețelele sociale.
Uită-te la cost: multe școli propun sesiuni de 60 sau de 90 de minute la prețul pe care noi il propunem pentru 2 ore.
Uită-te la ce oferă unic școala: la agileroo, fiecare curs se finalizeaza cu prezentarea unui proiect unde se aplică noțiunile învățate și la care se lucrează in echipă de-a lungul cursului.  Este un aspect important al procesului de învățare, specific doar școlii noastre.

 

Ce spun părinții

 
Vrei să te înscrii, dar nu știi ce să alegi? Sună la 0775505101 și te ajutăm. 


Investește acum în viitorul copilului tău!

Trimite un email acum la contact@agileroo.com cu detalii despre copilul tau ( clasa, școala, zile din săptămană cand ar putea studia) 

De îndată ce primim e-mailul tău, vei fi contactat pentru o întâlnire online unde copilul tau va fi evaluat gratuit și ți se va sugera cursul optim pentru el. Nu uita ca, la agileroo, fiecare curs se finalizeaza cu prezentarea unui proiect (la care copiii lucreaza in timpul celor 3 luni de curs) - deci, pe langa faptul ca invata sa scrie cod, el va invata si cum sa lucreze in echipa si, mai ales, cum sa prezinte rezultatele muncii lui, cu incredere in sine, in fata unei comunitati.

Nu rata această oportunitate unică! Vino si tu la agileroo!