Facebook stuff

Cristina Pereteatco

Cristina este un om viu, cu 5 ani de experienta in .net development si programare front-end. Iubeste copiii si ei sunt indragostiti de ea. Iata ce ne spune Cristina depre ea insasi: „Cand am inceput cariera mea in IT ,nu erau scoli sau programe de training ca acesta de aici. Eram destul de nesigura pe mine dupa ce terminasem facultatea – nu stiam ce sa fac cu ce invatasem acolo si ce ar trebui sa mai invat singura. Eu am sa va ajut pe voi sa intelegeti cat de bine stati cu logica sau cu cunostintele de design. Vom descoperi impreuna cum puteti folosi ce invatati aici in cariera voastra viitoare, cand si cum veti sti ca a venit momentul sa aveti incredere in voi si in cunostintele pe care le veti acumula aici, pe care le veti putea aplica chiar daca nu veti programatori sau ingineri”

Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.