Facebook stuff

Programare C++ pentru liceu.

Acest curs urmează programa școlara și este găndit diferit pentru incepători sau avansați.
Acesta este un curs LIVE, in timp real, sub îndrumarea unui mentor, pe platforma Discord. Cursul durează 3 luni, 1 sesiune de 120 de minute pe săptămână.
Mentorii sunt profesori de liceu, cu rezulate deosebite.

Ce invățăm?

Cursul pune accent pe deprinderea gândirii algoritmice - elevii invață sa descompună o problemă complexă in unități mici, pe care apoi le transpun in cod
Ne axăm pe înțelegerea conceptelor de bază in C++ ( variabile, funcții, pointeri) - multe probleme si aplicații practice.
Introducem concepte de baza ale programării orientate obiect, precum inheritanță si polimorfism.
Cursul de programare C++ pentru liceu dureaza 3 luni și se finalizează cu un proiect practic, la care lucrezi în echipa și pe care il prezinți in fața colegilor și a mentorilor.

Lecții

1

Concepte fundamentale: compilator versus interpretor, sistem de operare, low-high programming languages, algoritmi, flowcharts.

2

C++ Compiler and IDE, Like CodeBlocks , Eclipse , Xcode.

3

Tipuri de date, variabile, operatori, expresii, algoritmi simpli: suma primeleor n numere naturale, radacinile ecuatiei de gradul 2, increment, decrement, bitwise, enum, typdef.

4

Loops.

5

Arrays.

6

Pointeri.

7

Șiruri de caractere.

8

Funcții.

9

Introducere programare orientată obiect (OOP):clasă, obiect, constructor.

10

Operator overloading, inheritance.

11

Polimorfism.

12

Proiect final.

Cost, date, locație

Septembrie 2024 - Noiembrie 2024 (3 luni, 12 sedinte)
3 luni, 2 ore/săptămână. 550 RON/lună
Online

Ce spun părinții

 
Vrei să te înscrii, dar nu știi ce să alegi? Sună la 0775505101 și te ajutăm. 


Investește acum în viitorul copilului tău!

Trimite un email acum la contact@agileroo.com cu detalii despre copilul tau ( clasa, școala, zile din săptămană cand ar putea studia) 

De îndată ce primim e-mailul tău, vei fi contactat pentru o întâlnire online unde copilul tau va fi evaluat gratuit și ți se va sugera cursul optim pentru el. Nu uita ca, la agileroo, fiecare curs se finalizeaza cu prezentarea unui proiect (la care copiii lucreaza in timpul celor 3 luni de curs) - deci, pe langa faptul ca invata sa scrie cod, el va invata si cum sa lucreze in echipa si, mai ales, cum sa prezinte rezultatele muncii lui, cu incredere in sine, in fata unei comunitati.

Nu rata această oportunitate unică! Vino si tu la agileroo!