Facebook stuff

Game Design pentru copii

Invață să faci un joc în Roblox cu Lua ori în MineCraft cu Java, animații 2d sau 3D cu Unreal Engine sau Unity.Grupe de vârstă de 8-10 sau 11-13 ani.
Fiecare curs de 3 luni se finalizează cu un proiect practic, realizat in echipă și prezentat in fața comunitații agileroo.
Acesta este un curs LIVE, in timp real. Poți opta pentru versiunea de curs cu acces sau fără acces la platforma agileroo. Platforma agileroo conține toate cursurile înregistrate în limba engleză - detalii aici: Platforma agileroo

Ce invățăm?

Cursul poate fi achizitionat cu sau fără acces la platforma agileroo. Cursul cu sau fără acces la platforma este LIVE, in timp real, cu un mentor agileroo cu experiența de lucru cu copiii. Platforma agileroo conține toate cursurile agileroo înregistrate in limba engleză - veți putea relua acasa fiecare lecție LIVE, dar, simultan, puteți explora si alte cursuri decât acela la care v-ați inscris. Game Design pentru copii oferă 4 cursuri diferite - poti alege unul , 2 , 3 sau 4
1. Învață să scrii cod cu Lua (limbaj de scriptare) și crează un joc in Roblox 2. Învață să scrii cod cu Java si inventează propriul tau joc in Minecraft.
3. Învață să scrii cod cu C# și creaza un joc animat 3D in Unity.
4. Învață să scrii cod in limbajul de scriptare din Unreal Engine si creaza un joc animat 2D.
Folosește platforma de programare agileroo si alege ce vrei sa înveți: Lua, Java, C#.
Pe platformă poți urmări câte cursuri de programare dorești, nu doar cursul live la care ești înscris - un mentor virtual iți explică pas cu pas cum să scrii cod.
Deoarece fiecare curs este finalizat cu un proiect prezentat in fața comunitații agileroo, pe lăngă cunoștintele tehnice, copii deprind si abilițăti sociale, precum lucrul in echipa, comunicare, abilitați de prezentare

Lecții

1

Instalare software, setare mediu de programare.

2

Player Ship Movement

3

Background and Boundaries, Lasers.

4

Enemy one and enemy two.

5

UI, Enemy Spawner and Audio

6

Menu, Screehshots, Highscore

7

Cave Boy - creating the player

8

Rooms, Views and GUI

9

Level Objects

10

The Enemies

11

Level Design

12

Finalizare joc si prezentare in fata comunitatii agileroo.

13

Workshop gratuit de antreprenoriat - înveți să comunici, să lucrezi in echipa, să prezinți un proiect in fața unei audiențe. Inveți sa ai încredere în tine.

Cost, date, locație

11 aprilie 2022 - 27 iunie 2022
3 luni, 2 ore/săptămână. 400 RON/lună fără platformă SAU 450 RON/lună cu paltformă.
Online

Ce spun părinții

 
Vrei să te înscrii, dar nu știi ce să alegi? Sună la 0775505101 și te ajutăm. 

Nume
Camp obligatoriu!
Camp obligatoriu!
Adresa e-mail
Camp obligatoriu!
Camp obligatoriu!
Mesajul tau
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Acord RGPD
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.