Facebook stuff

Game Design: Roblox, Minecraft, Unity

Invață să faci un joc în Roblox cu Lua ori în MineCraft cu Java
Crează animații 2D sau 3D cu Unreal Engine sau Unity. Cursul se finalizează cu un proiect realizat în echipă și prezentat in fața comunitații agileroo.
Acesta este un curs LIVE, in timp real, sub îndrumarea unui mentor, pe platforma Discord. Cursul durează 3 luni, 1 sesiune de 2 ore/pe săptămână.

Ce invățăm?

Game Design pentru copii oferă 4 cursuri diferite - poti alege unul , 2 , 3 sau 4
1. Învață să scrii cod cu Lua (limbaj de scriptare) și crează un joc in Roblox 2. Învață să scrii cod cu Java si inventează propriul tau joc in Minecraft.
3. Învață să scrii cod cu C# și creaza un joc animat 3D in Unity.
4. Învață să scrii cod in limbajul de scriptare din Unreal Engine si creaza un joc animat 2D.
Noțiunile descrise mai jos in "Lecții" sunt introduse pe măsură ce copii avansează în crearea unui joc sau a unei aplicații.
Conținutul și ritmul de predare diferă - pentru clasele primare vom prezenta mai puține noțiuni teoretice și ritmul va fi mai puțin alert.
Deoarece fiecare curs este finalizat cu un proiect prezentat in fața comunității, la care se lucrează în echipă, copiii învață să comunice și să colaboreze, în paralel cu deprinderea unui limbaj de programare.
Pentru copii de clasele I-IV care nu au deloc experiență de lucru cu calculatorul, recomandăm 2 șeđințe introductive (lucru cu tastatura) înainte de a începe acest curs.
După ce finalizează acest curs, copiii pot continua cu un curs avansat de game design, un curs de Python , programare front-end sau robotică.

Lecții

1

Instalare software, setare mediu de programare.

2

Player Ship Movement

3

Background and Boundaries, Lasers.

4

Enemy one and enemy two.

5

UI, Enemy Spawner and Audio

6

Menu, Screehshots, Highscore

7

Cave Boy - creating the player

8

Rooms, Views and GUI

9

Level Objects

10

The Enemies

11

Level Design

12

Finalizare joc si prezentare in fața comunitații agileroo.

Cost, date, locație

Septembrie - Noiembrie 2024 (3 luni, 12 sedinte)
3 luni, 2 ore/ săptămână, 500 RON/lună.
Online

Ce spun părinții

 
Vrei să te înscrii, dar nu știi ce să alegi? Sună la 0775505101 și te ajutăm. 


Investește acum în viitorul copilului tău!

Trimite un email acum la contact@agileroo.com cu detalii despre copilul tau ( clasa, școala, zile din săptămană cand ar putea studia) 

De îndată ce primim e-mailul tău, vei fi contactat pentru o întâlnire online unde copilul tau va fi evaluat gratuit și ți se va sugera cursul optim pentru el. Nu uita ca, la agileroo, fiecare curs se finalizeaza cu prezentarea unui proiect (la care copiii lucreaza in timpul celor 3 luni de curs) - deci, pe langa faptul ca invata sa scrie cod, el va invata si cum sa lucreze in echipa si, mai ales, cum sa prezinte rezultatele muncii lui, cu incredere in sine, in fata unei comunitati.

Nu rata această oportunitate unică! Vino si tu la agileroo!