Facebook stuff

Game design pentru adolescenți

Invață să faci un joc în Roblox cu Lua ori în MineCraft cu Java, animații 2D sau 3D cu Unreal Engine sau Unity si C#.
Acesta este un curs LIVE, in timp real, sub îndrumarea unui mentor, pe platforma Discord. Cursul durează 3 luni, 1 sesiune de 2 ore pe săptămână.
Cursul de game design pentru adolescenți se finalizează cu un proiect practic, realizat in echipă și prezentat in fața comunității agileroo.

Ce invățăm?

Game Design pentru copii adolescenți 4 cursuri diferite - poti alege unul , 2 , 3 sau 4 1. Învață să scrii cod cu Lua (limbaj de scriptare) și crează un joc in Roblox 2. Învață să scrii cod cu Java si crează un joc in Minecraft. 3. Învață să scrii cod cu C# și creaza un joc animat 3D in Unity. 4. Învață să scrii cod in limbajul de scriptare din Unreal Engine si creaza un joc animat 2D.
Folosește super platforma de programare agileroo si alege ce vrei sa înveți: Lua, Java, C#. Pe platformă poți urmări câte cursuri de programare dorești - un mentor virtual iți explică pas cu pas cum să scrii cod. Deoarece cursul de game design pentru adolescenți este finalizat cu un proiect la care se lucrează in echipă și este prezentat în fața comunitații agileroo, adolescenții învață nu doar sa scrie cod, ci deprind si abilități sociale, precum lucrul in echipa, comunicare, prezentare în fața unui public.

Lecții

1

First Steps

2

Player Ship Movement

3

Background and Boudnaries, Lasers

4

Enemy one and enemy two

5

UI, Enemy Spawner and Audio

6

Menu, Screehshots, Highscore

7

Cave Boy - creating the player

8

Rooms, Views and GUI

9

Level Objects

10

The Enemies

11

Level Design

12

Joc finalizat - demo

Cost, date, locație

Octombrie - Decembrie 2023 (3 luni, 12 sedinte)
3 luni, 2 ore/ săptămână, 500 RON/lună.
Online

Ce spun părinții

 
Vrei să te înscrii, dar nu știi ce să alegi? Sună la 0775505101 și te ajutăm. 


Lasă-ne datele de contact în formularul de mai jos. Investește acum în viitorul tău!

De îndată ce primim e-mailul tău, vei fi contactat pentru o întâlnire online unde vei fi evaluat gratuit și îți vom sugera cursul optim cu care sa începi călatoria ta în lumea programării.

De asemenea, după ce completezi acest formular, vei participa automat la o tombolă unde poți să câștigi un laptop Lenovo.

Nu rata această oportunitate unică. 
Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.