Facebook stuff

Game design pentru adolescenți

Invață să faci un joc în Roblox cu Lua ori în MineCraft cu Java, animații 2D sau 3D cu Unreal Engine sau Unity si C#.
Acesta este un curs LIVE, in timp real, sub îndrumarea unui mentor, pe platforma Discord. Cursul durează 3 luni, 1 sesiune de 2 ore pe săptămână.
Cursul de game design pentru adolescenți se finalizează cu un proiect practic, realizat in echipă și prezentat in fața comunității agileroo.

Ce invățăm?

Game Design pentru copii adolescenți 4 cursuri diferite - poti alege unul , 2 , 3 sau 4 1. Învață să scrii cod cu Lua (limbaj de scriptare) și crează un joc in Roblox 2. Învață să scrii cod cu Java si crează un joc in Minecraft. 3. Învață să scrii cod cu C# și creaza un joc animat 3D in Unity. 4. Învață să scrii cod in limbajul de scriptare din Unreal Engine si creaza un joc animat 2D.
Folosește super platforma de programare agileroo si alege ce vrei sa înveți: Lua, Java, C#. Pe platformă poți urmări câte cursuri de programare dorești - un mentor virtual iți explică pas cu pas cum să scrii cod. Deoarece cursul de game design pentru adolescenți este finalizat cu un proiect la care se lucrează in echipă și este prezentat în fața comunitații agileroo, adolescenții învață nu doar sa scrie cod, ci deprind si abilități sociale, precum lucrul in echipa, comunicare, prezentare în fața unui public.

Lecții

1

First Steps

2

Player Ship Movement

3

Background and Boudnaries, Lasers

4

Enemy one and enemy two

5

UI, Enemy Spawner and Audio

6

Menu, Screehshots, Highscore

7

Cave Boy - creating the player

8

Rooms, Views and GUI

9

Level Objects

10

The Enemies

11

Level Design

12

Joc finalizat - demo

Cost, date, locație

Septembrie - Noiembrie 2024 (3 luni, 12 sedinte)
3 luni, 2 ore/ săptămână, 500 RON/lună.
Online

Ce spun părinții

 
Vrei să te înscrii, dar nu știi ce să alegi? Sună la 0775505101 și te ajutăm. 


Investește acum în viitorul copilului tău!

Trimite un email acum la contact@agileroo.com cu detalii despre copilul tau ( clasa, școala, zile din săptămană cand ar putea studia) 

De îndată ce primim e-mailul tău, vei fi contactat pentru o întâlnire online unde copilul tau va fi evaluat gratuit și ți se va sugera cursul optim pentru el. Nu uita ca, la agileroo, fiecare curs se finalizeaza cu prezentarea unui proiect (la care copiii lucreaza in timpul celor 3 luni de curs) - deci, pe langa faptul ca invata sa scrie cod, el va invata si cum sa lucreze in echipa si, mai ales, cum sa prezinte rezultatele muncii lui, cu incredere in sine, in fata unei comunitati.

Nu rata această oportunitate unică! Vino si tu la agileroo!