alege agileroo - 8 motive pentru care școala de programare româno-canadiană este unică.

Arhive

Categorii

la agileroo copiii invata programare, in timp ce simultan deprind un mod de gandire antreprenorial, precum si abilitati “soft-skills”: inteligenta emotionala, colaborare, public speaking.

1.Pentru ca la agileroo copii invața nu doar programare, ci un combo de 3 competențe esențiale pentru lumea super tehnologizata in care trăiesc : competențe digitale, gândire antreprenorială si abilități sociale. De ce este nevoie de acest combo? Deoarece, dacă invațarea progrămării poate face din copiii si adolescenții noștri foarte buni profesioniști, gândirea antreprenorială si abilitațile sociale ii vor face sa devina nu doar buni profesioniști, ci lideri inovatori.

2. Pentru ca la agileroo avem o platformă unică in România, prin conținut si funcționalitate, unde copiii au toate lecțiile inregistrate si posibilitatea de a explora si alte cursuri, in afară de cursul la care sunt inscriși: de exemplu, dacă un copil este inscris la un curs de programare jocuri cu Python, el va putea sa vada lectii inregistrate de programare jocuri cu JavaScript, programare Java cu ajutorul Minecraft, sau programare Roblox cu Lua, game design cu Unity si animatii 3D cu Unreal engine - sunt peste 58 de cursuri pe platforma, 200 de teste, 600 de exerciții.

3. Copiii finalizeaza fiecare curs cu un proiect practic (web site, aplicație desktop sau aplicație mobilă). La acest proiect se lucreaza in echipa și poate fi inclus in CV. Proiectele sunt prezentate in fața comunitații agileroo in sesiuni de piching exact ca in cel mai serios ecosystem de start-up-uri - copii de la agileroo invața sa iși prezinte ideile ca un antreprenor.

4.Cursurile agileroo au continut original si au fost absolvite de peste 150 de copii si adolescenti in cele 12 luni de cand functionam (prima serie a inceput in octombrie 2019). Fiecare copil a participat la cel putin 2 cursuri - anul scolar este gandit in asa fel incât un copil poate lua 3 cursuri, de cate 3 luni fiecare, dupa care urmeaza taberele de vara (anul 2020 doar virtuale).

Iata ce spun absolventii nostri si parinții lor:

Andu, student agileroo Python avansat
Delia, absolvent curs programare Python petru adolescenți

5. Pentru fiecare curs de programare platit, agileroo ofera doua workshopuri gratuite de competente antreprenoriale si digitale, care le starnesc copiilor si adolescentilor curiozitatea, ei dorind invariabil sa participe, dupa aceste workshopuri, la cursuri specializate de antreprenoriat si competente digitale.

6. Pentru că folosim o metodologie originala – i-am spus noi ”educație prin fascinație" - aducem in fata copiilor mentori cu vocație, care trezesc admirația atât prin cunostințele lor, cat si prin valorile morale pe care le trasmit. Punem foarte mare accent pe relatia mentor - student : nu orice profesionist din industrie poate sa fie mentor - este nevoie de cateva calitați suplimentare. Mentorii agileroo sunt acreditați prin vizibilitatea internațională (Canada, Europa), experiența in industria de tehnologia informației si vocația comunitara, certificați in tehnologii Microsoft, Java, Sharepoint sau cu Msc/Phd in Matematică, Inteligentă Artificială, Computer Science. Acești mentori vin cu exemple de proiecte practice din viata reala si folosesc metode de predare si invatare precum gamification (invațare prin joc), colaborare in echipa.

7. Comunicăm in limba engleza la cursuri (cu copiii care sunt la un nivel mediu spre avansat, ceilalti primesc informatii si in limba romana). Astfel copiii isi perfectioneaza si limba engleza daca vin la cursurile noastre, pe langa toate celelalte avantaje 🙂

8.Pentru că agileroo nu este doar o scoala, ci o comunitate de copii, parinți, mentori. Dupa finalizarea cursurilor, studentii agileroo rămân in contact pe canalele noastre de Slack si pe platforma proprie, unde continuă să lucreze impreuna la proiecte de interes pentru ei.Cand invațarea se face online, apartenenta la o comunitate este singurul instrument care ii poate face pe copii sa nu iși piarda interesul.

In concluzie, agileroo este un produs unic, gândit anume pentru copiii din Romania. Este o școala alternativa, poate fi o gura de aer proaspat salvatoare pentru copii si adolescenți care altfel se pierd datorita lacunelor diverse din sistemul de educație romanesc, in care multi copii foarte buni esueaza, sfârșind prin a avea prin a avea o neincredere cronică in ei inșiși, a fi demotivați si plictisiți de scoala care nu-i invața lucruri care ar putea sa îi pasioneze.

La @agileroo, suntem diferiți - originali si nonconformiști. Facem cod "adevărat" ( nu scratch si nu "chestii usoare" - citez acum din studenții noștri). Facem și antreprenoriat "adevarat" - ii invățăm pe copii sa aibă curajul de a fi ei inșiși. Asa cum trebuie sa fie toți copiii si adolescenții din Romania - cu incredere in ei si in visele lor. Doar astfel putem pregăti antreprenorii si inovatorii de mâine, oamenii care vor aduce schimbarea in societatea noastră si, de ce nu, in lumea intreagă.


Investeste acum in copilul tau - incearca un curs DEMO gratuit la agileroo! Click aici: https://agileroo.com/cursurile-agileroo/vreau-curs-demo-gratuit/

Diana Lefter, 9 ianuarie 2021

Vrei un curs demo gratuit?
Suna-ne acum la 0775505101

Scrie-ne!

Nume
Camp obligatoriu!
Camp obligatoriu!
Adresa e-mail
Camp obligatoriu!
Camp obligatoriu!
Mesajul tau
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Acord RGPD
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!
Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.