Facebook stuff

Metodologia de predare

Arhive

Categorii

agileroo este o școala de programare online, româno-canadiană, pentru copii si adolescenți. Școala pune accent pe metodologia de predare, esențială […]

agileroo este o școala de programare online, româno-canadiană, pentru copii si adolescenți. Școala pune accent pe metodologia de predare, esențială in procesul educațional, în special atunci când se lucreaza cu copii si tineri. Aducem in România experiența educaționala candiana a fondatorilor, și ne referim aici la "soft-skills”, leadership si antreprenoriat si pastrăm experiența școlii românești de informatică și matematică.  Prin cursurile noastre, oferim acea combinație optima de tech-skills ( prin cursurile de programare) si soft-skills ( prin cursurile și evenimentele de antreprenoriat) care va ajuta copiii si tinerii sa se realizeze la maximum de potențial.

Pentru un curs gratuit puteți lasa informatiile pe site si va contactăm - veți dialoga chiar cu fondatoarea șolii: 👍https://agileroo.com/vreau-curs-demo-gratuit/

Echipa de fondatori si advisori este compusa din profesori, specialisti in programare, educație, antreprenoriat, pedagogie și psihologie.

La agileroo se preda programare "așa cum trebuie" - de la concepte de bază și algoritmică spre sintaxa. Cursurile sunt gândite secvențial - un copil poate începe cursurile pentru începători si continua apoi cursuri avansate. Nu trebuie sa fie olimpici sau foarte buni la matematica - avem cursuri variate, potrivite pentru orice copil. Daca programarea nu va fi pasiunea celui care incearca un curs la agileroo, experiența de lucru in echipa, participarea la proiecte in comunitatea, inteligența emoțională sunt alte competențe pe care le dezvolta programele noastre, si care sunt utile oricarui copil, indiferent de meseria pe care și-o va alege.

Scratch, Python, HTML/CSS/JavaScript, Roblox, Minecraft, Unity, Unreal Engine, Roboți si Drone – este imposibil sa nu gasești ceva pentru tine in această mare varietate de cursuri si limbaje de programare.

Un curs durează 3 luni, se finalizează cu un proiect la care se lucrează in echipă și care este prezentat in fața comunitații agileroo – prin urmare, pe lângă cunoștințele de programare, înveți și cum sa comunici, cum sa lucrezi in echipă si cum să îți prezinți ideile în fața unui public. Mai mult, iți faci prieteni noi!

Sesiunile au loc 1 data pe săptămâna și dureaza 90 sau 120 de minute, in funcție de nivelul si vârsta cursanților.

Fiecare curs este diferit si adaptat grupei cu care se lucrează. Experiența de predare a mentorilor noștri face ca fiecare lecție să fie frumoasă și interesantă, interactivă și chiar distractivă.

Construim o aplicație, un joc, un site sau o animație – “learning by doing”. Noțiunile teoretice sunt introduse treptat, pe măsură ce avem nevoie de ele. Folosim analogii si metafore vizuale pentru a fixa noțiunile bine în mintea copiilor.

Tehnicile de predare îi ajută pe copii sa îsi formeze obiceiuri de învătare, sa evite procrastinarea si adicția la social media. Timpul petrecut la ecrane devine timp de bună calitate.

Sesiunile se desfăsoară cu un număr maxim de 7 cursanți, in limba engleză sau română, pe platforma Discord (mult iubită si folosită de copii), cu un mentor acreditat agileroo, în timp real.

Agileroo oferă și o platformă de învățare,  unde toate cursurile noastre ( peste 50 de cursuri) sunt înregitrate in limba engleză – un mentor digital te invața pas cu pas cum sa scrii cod, explicând conceptele de bază pe măsura ce este nevoie de ele atunci când facem un joc, o aplicație, un site. Mai multe informații despre platformă aici: https://agileroo.com/contacteaza-ne/

Suntem singura scoala de programare din Romania care oferă un curs gratuit de antreprenoriat pentru fiecare curs de programare platit. De ce facem acest lucru? Deoarece gândirea antreprenoriala încurajează dezvoltarea competențelor de comunicare, colaborare, public speaking - deci, din nou, "soft-skills", atât de importante. Deoarece dorim să formăm inovatorii de mâine, anreprenorii care au curajul sa îsi urmeze visele, nu doar foarte buni programatori sau ingineri.

agileroo NU este, deci, DOAR o școala de programare. Este și o comunitate, o experiență frumoasă si complexă, este "altceva", dupa cum marturisesc parintii si cursanții nostri, care au incercat si alte platforme si școli până să ne descopere.

Incercați un curs gratuit sau un abonament la platforma noastră de 1 lună. 95% dintre copiii si tinerii care au inceput astfel au continuat cu cel puțin un curs de 3 luni la noi. Avem peste 200 de copii si tineri de la 44 de școli din țară si diaspora care s-au bucurat de experiența agileroo din Octombrie 2019. Recenziile si feed-back-ul lor ne-au demonstrat că trebuie să continuăm.

Vrei un curs demo gratuit?
Suna-ne acum la 0775505101

Ai nevoie de ajutor pentru a te decide ce curs să alegi? Lasă-ne adresa ta de email și te contactăm noi.

Nume
Camp obligatoriu!
Camp obligatoriu!
Adresa e-mail
Camp obligatoriu!
Camp obligatoriu!
Mesajul tau
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Acord RGPD
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!