Facebook stuff

Diana Lefter

Diana Lefter, fondatoarea școlii agileroo, are 20 de ani de experiență în industria de tehnologie a informației, in Canada, USA și Europa. Diana a fost programator, apoi manager de proiect, echipă și produs, iar acum este consultant în cadrul Comisiei Europene, în proiecte care imbină educația și tehnologia. Diana a terminat Facultatea de Matematica la Iasi (5 ani), după care a urmat un Master in Matematica aplicată la Universitatea din Bucuresti. Experiența de profesor, de profesionist IT, dar mai ales personalitatea carismatică o recomandă pe Diana ca fiind capabila să ofere o experiență unică de învătare, de unde copiii pleacă inspirați,

Diana crede in puterea educației prin fascinație: un profesor adevărat trebuie să aiba capacitatea de a inspira sentimente de admirație discipolilor săi, nu doar pentru cunostințele pe care le deține, ci și pentru valorile in care crede.

Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.