Facebook stuff

Diana Lefter

Diana Lefter, fondatoarea scolii agileroo, are 20 de ani de experienta in industria de tehnologie a informatiei in Canada si in Europa, unde a avut roluri diverse, de la programator la manager de proiect, de echipa si de produs. Diana a terminat Facultatea de Matematica la Iasi (5 ani), dupa care a urmat un Master in Matematica aplicata la Universitatea din Bucuresti. Diana a fost profesor de matematica 2 ani in Romania, dupa care a emigrat in Canada, unde a invatat sa scrie cod si a construit o cariera in industria de tehnologia informatiei.

Diana crede in puterea educatiei prin fascinatie: copiii si adolescentii invata de la profesori – mentori pe care ii admira. Si ii admira nu doar pentru cunostintele lor, ci mai ales pentru modul in care transmit aceste cunostinte si pentru valorile in care cred.

Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.