Adolescenții care termina cursul de antreprenoriat de la agileroo iși intind aripile.

Arhive

Categorii

Dupa absolvirea cursului pentru adolescenti de programare si antreprenoriat, Andrei a inceput propria lui calatorie de antreprenor.

Adnrei, unul dintre studentii agileroo de la cursul de programare front end si antreprenoriat, a inceput sa-si contureze propria traiectorie de antreprenor.

Si-a creat site pe shopify, are canal de youtube si instagram, a invatat mult despre marketing digital, editeaza si creaza content video....si vorbeste, in engleza, despre ce i se pare lui ca trebuie sa transmita celor care il urmaresc.

In ultimul sau clip se intreaba "Cine sunt?" - intrebarea pe care, daca discipolii tai si-o pun, inseamna ca ai reusit sa faci ceva bine la cursurile tale. Cum spuneam, nu este vorba doar despre programare la agileroo - ci despre valori de viata si comunicare umana.

La agileroo ii incurajam pe acesti copii si adolescenti sa devina creatori din consumatori, continuand sa invete si dupa ce finalizeaza cursurile noastre, participand in proiecte care ii pasioneaza, alaturi de alti membri ai comunitatii.

Vrei un curs demo gratuit?
Suna-ne acum la 0775505101

Scrie-ne!

Nume
Camp obligatoriu!
Adresa e-mail
Camp obligatoriu!
Mesajul tau
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Acord RGPD
Câmp obligatoriu!
Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.