Facebook stuff

Adolescenții care termină cursul de antreprenoriat de la agileroo iși intind aripile.

Arhive

Categorii

Dupa absolvirea cursului pentru adolescenti de programare si antreprenoriat, Andrei a inceput propria lui calatorie de antreprenor.

Andrei, unul dintre adolescentii care au absolvit la agileroo cursul de programare si antreprenoriat, a inceput sa-si contureze propria traiectorie de antreprenor.

Andrei este un copil curios, care citește mult despre subiectele care îl pasioneaza și despre care povestește folosind digital storytelling. Mediul digital este preferat de adolescenți si copiii astăsi pentru a impărtăși din gânduriel si experiența lor - se crază astfel comunități de invațare online, foarte interesante, unde acești tineri invață cu foarte mare seriozitate. Dar doar lucrurile care sunt realmente intersante pentru ei.

Si-a creat site pe shopify, are canal de youtube si instagram si tiktok, fiecare cu alt approach si alt public, a invațat mult despre marketing digital, despre stocks si investitii, editeaza si creaza content video....si vorbeste, in engleza, despre lucrurile care il pasionează si despre care crede că i-ar ajuta si pe alții.

In comunitatea agileroo, orice copil sau adolescent poate invăța sa vorbeasca engleza ca Andrei sau sa se exprime digital ca Andrei. Asta pe lânga noțiunile de programare pe care le va deprinde.

Prin urmare, la agileroo copiii si adolescenții nu mai stau doar si uită la video pe youtube, sau fac chat....ei devin creatori de conținut digital, de aplicatii web si mobile, de jocuri, comunica si colaborează, continuând sa invețe si după ce finalizeaza cursurile noastre, participand in proiecte care ii pasioneaza, alaturi de alti membri ai comunitatii.

Vrei un curs demo gratuit?
Suna-ne acum la 0775505101

Ai nevoie de ajutor pentru a te decide ce curs să alegi? Lasă-ne adresa ta de email și te contactăm noi.

Nume
Camp obligatoriu!
Camp obligatoriu!
Adresa e-mail
Camp obligatoriu!
Camp obligatoriu!
Mesajul tau
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Acord RGPD
Câmp obligatoriu!
Câmp obligatoriu!