Educatie prin fascinatie

Arhive

Categorii

Educatie prin fascinatie la agileroo - copiii invata de la profesori pe care ii admira nu doar cunostinte, cat mai ales valori morale.

Un concept drag noua la agileroo este educatia prin fascinatie – numele este destul de sugestiv, credem noi, pentru metoda noastra de lucru. Hai sa explicam in cateva cuvinte ce este educatia prin fascinatie.

Cel mai important lucru in educatie este sa ii invatam pe copii si tineri sa fie oameni intregi, creativi, slefuiti ca niste sfere perfecte : sa învețe nu doar IT si matematica, dar si arta, cinema, teatru, literatura si muzica. Profesionistii cei mai frumosi si talentati din diverse domenii pe care i-am intalnit de-a lungul vietii mele nu erau doar specialisti in domeniul lor, ci oameni cu pasiuni si interese diverse, pe langa profesia in care excelau, matematicieni care cunosteau bine literatura sau muzica, regizori care erau pasionati de arhitectura, actori iubitori si cu vaste cunostine de filozofie, programatori care cantau la diverse intrumente, Asta incerc sa fac si eu la Agileroo , pe langa o programa structurata de invatare a programarii: nu cursuri sporadice, la intamplare, ci cursuri care fac parte dintr-un tot, care pornesc de undeva si cresc progresiv.

Vrei un curs demo gratuit?
Suna-ne acum la 0775505101

Scrie-ne!

Nume
Camp obligatoriu!
Adresa e-mail
Camp obligatoriu!
Mesajul tau
Mesajul tau nu poate fi un camp vid!
Acord RGPD
Câmp obligatoriu!
Proiect cofinanțat din Fondul European Social prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.